asp.jpgbild7.jpgbild8.jpgbild6.jpgbild9.jpg

Välkommen till Sennas Katthotell!

Varmt välkomna till det fina och moderna katthotellet i natursköna Aspenäs i Lerum.

Sennas Katthotell på Aspenäs Säteri ligger vid sjön Aspen i Lerum. Vi kan erbjuda er katt ett extra fint boende med en högklassig service i en lugn och vacker miljö. Vi har fjorton stora, ljusa och mysiga rum med hög standad och komfort, givetvis finns både air condition och värme.

På gården driver vi även en omfattande hästverksamhet i vårt inackorderingsstall, vi har tre egna hästar såväl som elva inackorderingar. I vår familj ingår även katten Senna, boxertikarna Mindy och Bibi samt  Schäferkillen Dino. Vi älskar djur och har stor kunskap och lång erfarenhet av djurhållning.

Vi ser nu fram emot möjligheten att ta väl hand om er katt. Hos oss skall er katt få vila, leka och få mycket kel och sällskap. Eftersom vi bor på gården, med all verksamhet  det innebär, är det lätt för oss att umgås och titta till katterna många gånger per dag. Vi har fasta rutiner när det gäller mattider, läggdags osv, men  givetvis kan vi anpassa dessa efter er katts behov.

Hos oss bokar ni enkelt er katts vistelse under fliken Bokning. Kort därefter återkommer vi med en bokningsbekräftelse samt avtal så snart vi kontrollerat tillgängliget, avtalet fyller ni i och mailar snarast tillbaka till oss, detta skriver ni under när ni lämnar er katt.

Vi vill att alla katter är vaccinerade, avmaskade och försäkrade, samt chippade och registrerade. Hankatter över 12 månader skall vara kastrerade och intyg uppvisas.